Morgan Stanley overvejer Bitcoin for $ 150 mia. Investeringsfløj

Ifølge en rapport fra Bloomberg-nyhederne i morges er Morgan Stanley den seneste store finansielle institution, der overvejer en investering i Bitcoin.

Citerer „mennesker med kendskab til sagen“ , siger rapporten , at Cointerpoint Global, et datterselskab af Morgan Stanley Investment Management med 150 milliarder dollars i aktiver under forvaltning, „undersøger, om kryptokurrency ville være en passende mulighed for sine investorer.“

Morgan Stanleys hjemmeside beskriver Counterpoint Global som en fond, der er specialiseret i investeringer „hvis markedsværdi kan stige markant af underliggende grundlæggende årsager.“

Fonden er steget med 72,7% i forhold til året, hvilket er betydeligt bedre end MSCI All Country World Net Index-afkastet på 16,25%.

Den voksende interesse for Bitcoin bør ikke nødvendigvis komme som en overraskelse, da virksomheden har foretaget betydelige investeringer i Microstrategy. I Janurary rapporterede Cointelegraph, at Morgan Stanley havde købt en andel på 10% i Microstrategy , hvis aktie har været ved at rive, og hvis administrerende direktør er blevet et Bitcoin-ikon siden annoncering af en strategisk investering i Bitcoin sidste år .

Morgan Stanley er heller ikke den eneste store bankinstitution, der ønsker at blive involveret i kryptokurver

På deres 4. kvartals indtjeningsopkald bekræftede både JP Morgan og Visa planer om at opretholde krypto-betalingstjenester , og repræsentanter for begge virksomheder udtrykte interesse for yderligere udvikling, hvis kunder og markedsforhold krævede.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.