Aantal Bitcoin Exchange Withdrawals Hits 17-Month High, Hier is waarom

Inhoud

  • Terugtrekking van de FTK door de Gemeenschap uit de uitwisselingen
  • AlliantieBernstein reuzengrote warmt op tot Bitcoin

Volgens de gegevens die de Glassnode analytics verzamelaar deelt, is het aantal opnames van Bitcoin uit digitale uitwisselingen gestegen tot een nieuwe grote hoogte.

Op maandag bereikte Bitcoin een nieuwe recordhoogte van $19.857,03. Het heeft sindsdien echter een lichte daling laten zien en handelt nu op het niveau van $19.615.

Gemeenschap trekt BTC terug van de beurzen

Volgens een recente tweet van Glassnode is het aantal opnames van Bitcoin uit crypto-beurzen (1-daagse MA) de afgelopen 17 maanden hoog opgelopen.

Het totaal is nu 2.288.125 in vergelijking met de vorige waarde van 2.265.875 die op 26 november werd geregistreerd.

Deskundigen geloven dat dit bedrag aan opnames te wijten kan zijn aan handelaren die hun winst vastzetten nadat Bitcoin op 30 november een nieuwe recordhoogte had bereikt. Bovendien zullen velen zich waarschijnlijk terugtrekken om hun BTC in de koelkasten te stoppen.

In een artikel van FXStreet staat dat maandag de grote Amerikaanse crypto-beurs Coinbase te maken kreeg met een achterstand door een onverwachte stijging van de opnames. De gebruikers hebben hun geld net zo intensief opgenomen als in 2017, zo staat in het artikel.

Het verzekerde klanten dat al hun fondsen veilig waren, echter. De inkomsten van de Bitcoin-mijnwerkers uit vergoedingen, zoals blijkt uit een andere tweet van Glassnode, zijn de afgelopen 24 uur ook sterk gestegen (+106,6 procent).

AlliantieBernstein reuzengrote opwarming tot Bitcoin

Op Maandag, 30 Nov., schommelde de vlaggenschipcryptocurrency, BTC, definitief om een nieuwe hoogte van alle tijden ($19.857.03) te bereiken, die één klap in 2017 overschrijdt.

Sindsdien heeft Bitcoin echter een kleine daling laten zien, die terugloopt tot iets meer dan $19.000. Echter, ondertussen is de grote wereldwijde cryptocurrency terug naar $19.743 volgens CoinMarketCap.

Experts geloven dat de nieuwe BTC all-time high veroorzaakt is door een instroom van financiële instellingen die begonnen zijn met het toewijzen van miljoenen USD aan Bitcoin.

De financiële instelling die zich onlangs heeft opgewarmd tot Bitcoin is de AllianceBernstein-reus, met $631 miljard aan activa in beheer.

De mening van Inigo Fraser Jenkins van het fonds is dat 1,5 tot 10 procent van de portefeuille van een bedrijf in Bitcoin zou moeten zitten. Dit is een hint dat, als het fonds besluit om BTC te verwerven, het een behoorlijk bedrag van de $631 miljard taart zou kunnen bezetten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.